четвъртък, 31 март 2011 г.

Робин

Миналата година участвах в робин с момичета от нашия форум.Най-накрая ми дойде музата да го оформя.Може би няма да се хареса моето нестандартно "рамкиране",но на мен за сега ми харесва а ако ми омръзне,винаги може да го рамкирам стандартно!

вторник, 29 март 2011 г.

Първата ми кукла Тилда



Отдавна ми се искаше да я направя,но все отлагах заради другите неща.Когато Надето показа нейнатоа Амелия,така се вдъхнових,че ми се искаше веднага да я направя,дори откраднах идеята за комбинацията с чантичката,страшно ми допадна! Първоначално бях завързала чантичката,но дъщеря ми като я видя,каза,че тя ще я носи и затова сложих лепенки,за да е по удобна за носене.

неделя, 27 март 2011 г.

Котенце и сърчица

Направих ги за една инициатива в помощ на дечицата болни от муковисцидоза,радвам се,че мога да помогна,дори и с малко...

петък, 25 март 2011 г.

Още лалета...

Тези лалета толкова много ми харесаха,че направих цял куп! Червените и жълтите ще са за кухнята,розовите са за стаята на дъщеря ми,едно букетче ще подаря на мама и другите са за една приятелка,която ми поръча да й ги направя.

четвъртък, 24 март 2011 г.

Новата чанта на дъщеря ми

Ето я и така дълго плануваната чанта,която ще се използва за уроците по пиано.Нямаше възможност да я направя друга форма,защото школата е един доста голям учебник,който трябва да се събира.Моята идея беше много различна-исках да избродирам нещо свързано с музиката,но детето рече и отсече-япончетата и край! В крайна сметка реших да я направя както тя желае,за да си я използва с удоволствие!

неделя, 20 март 2011 г.

Лалета

Отдавна си мечтая да направя букет от лалета и най-после осъществих плана си!
Височината им е 29см. За дръжки използвах  дървени пръчици за шишчета,които боядисах.

събота, 19 март 2011 г.

Кошничка

В тази кошничка или чантичка(не знам точно какво е),се влюбих от пръв поглед и трябваше веднага да я направя! Може да се използва за различни неща,аз сложих в нея сухи цветя,на снимката не се вижда цялата им красота,но са невероятни и ухаят много хубаво.Това са розите,които мъжа ми ми подари на Св.Валентин,бяха много красиви и ми дожаля да ги изхвърля.Запазих ги,изсуших ги и е имало за какво.

четвъртък, 17 март 2011 г.

Ябълка

Трябваше да направя нещо експресно за подарък и реших де е ябълката. Стана много бързо и ми харесва,ще си направя и за мен!

Кокошоманията продължава...

Мислех да не ги показвам тези кокошчици,че много се събраха,но....не се стърпях!
Наистина вече ми поомръзнаха,но бях обещала да ги направя.
А тази кофичка с рози ще отпътува заедно с кокошчиците.

понеделник, 14 март 2011 г.

....и една мила и кротка овчица....

За първи път правя такава овчица и да си призная доста време разгадавах как да сглобя главата.Накрая се получи това:
Платовете от които я уших си ги купих наскоро и нямах търпение да ги пробвам.Всички са 100% памук,белия плат е много мек и приятен за допир.
 ...и все забравям да пиша размерите,получи се около 25 см.

Братчето на Зайче-Байче

четвъртък, 10 март 2011 г.

неделя, 6 март 2011 г.

Охлюв

Отдавна се каня да направя такова охлювче,много лесно и приятно ми беше!

събота, 5 март 2011 г.

Кученца

Едното кученце го уших за подарък на бебето със зайчето.Моята дъщеря сега иска точно същите две и сега ще шия още едно,че така се разсърди и разплака....

четвъртък, 3 март 2011 г.

Зайче Байче

Това зайче го уших по поръчка за едно неродено бебче,надявам се да го харесат!