неделя, 29 май 2011 г.

Сърце и рози

Историята е дълга, но ще я разкажа.Вчера зпочнах да бродирам това сърце и мислех да е само то,но когато сложих рамчицата ми се стори,че празното място е в повече.Тогава избродирах и малките розички,панамата беше снежно бяла и като че ли пак нещо липсваше.Започнах да гладя и изведнъж върху панамата се появиха странни зелени петна незнайно откъде...Веднага изпрах гобленчето,но петната си стояха...изведнъж се сетих да го "гримирам" пък каквото стане,така или иначе трябваше да го изхвърля...Но накрая според мен се получи добре.Забравих да кажа,че рамкирах без стъкло,сложих вата отдолу,така повече ми харесва.

6 коментара:

  1. Rusi Nai! Очень интересная получилась картина, хотя и не большая. Мне нравится канва, на которой ты вышивала, нравится сочетание зеленого и розового.

    ОтговорИзтриване
  2. Руси, постигнала си най-доброто - от дефекта си направила ефект. Страхотно стои тази комбинация между двете панами + дантелата - много е нежно.

    ОтговорИзтриване
  3. Любонька,Славина, благодаря ви!
    Панамата е една и е бяла.Аз разделих двете моделчета с дантела.Мисля,че със зеления грим се справих добре,но с розовия прекалих малко и сърчицето някак се слива.Ще закача гобленчето на розова стена в стаята на дъщеря ми.

    ОтговорИзтриване
  4. Руси, от дефект се е получил ефект и то какъв. Толкова оригинално е станало това гобленче, цветовете страхотно съчетани, рамката отлично подхожда.

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря,Наде!Имам още две такива рамчици и може да направя още нещо подобно и да ги закача заедно.

    ОтговорИзтриване
  6. Браво, Руси! Това се казва да не се отчайваш и да рискуваш! А при теб резултата е станал страхотен!

    ОтговорИзтриване