събота, 9 юли 2011 г.

Къщички

Идеята за тези къщички видях в един блог.Толкова много ми харесаха,че веднага ми се прииска да ги направя.Могат да послужат за игленик,ключодържател,ароматизатор или за декорация.Много лесни и бързи за изработване,с тях си починах малко от големия гоблен(чудя се как преди съм  ги шила ,сега не ми вървят толкова леко,но съм го обещала).

9 коментара:

  1. Руси, много са сладки тези къщички, отделно пък колко са практични...много весели цветове пак си избрала за покривите - страшно ми харесаха. А за гоблените как само те разбирам, аз съм на същото положение, даже ми се иска нещо да избродирам, ама като знам колко време ще ми отнеме и желанието леко ми се изпарява...но ти ще се справиш, успешно и приятно бродиране ти желая!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Руси!
    Изключителни идея! Колко красиви са къщите ти с ярки покриви дантела. Мога да си представя колко забавно, когато имаш съшиха. Погледнах малко ревнив. Аз също искам такива, но просто не разбра защо те са полезни?

    ОтговорИзтриване
  3. Наде,благодаря ти!А за гоблена трябва да се справя,макар,че съм още в началото,много е красив!Искам да го шия но все нещо друго ми влиза в главата и го оставям за после...

    ОтговорИзтриване
  4. Любонька,много ти благодаря!
    На снимката се вижда за какво може да послужат къщичките,за ключове,за игленик,може да се напълнят с ароматни треви и да са ароматизатори или просто за декорация!Дано да си ме разбрала,съжалявам,че не мога да ти обясня на руски.

    ОтговорИзтриване
  5. Руси!Здравейте!
    Четене на Вашите Съобщения на български, мога лесно да разбера какво ти пиша, защото предците на нашите народи, славяните, защото ясно и чувства, и думи.
    И ако нещо не винаги е ясно, че аз съм превода чрез преводач:

    http://translate.google.com/#bg|ru|

    Може би този превод не е съвсем правилно, но същността му винаги е ясно. Кажи ми, когато пиша да ви на български език, се получава от лош превод?

    ОтговорИзтриване
  6. Любонька,може спокойно да ми пишещ на руски език,аз разбирам всичко,но не мога да пиша правилно!

    ОтговорИзтриване
  7. Rusi Nai!
    Заходи ко мне за НАГРАДОЙ:

    http://victoriy-556.blogspot.com/2011/07/blog-post_12.html

    ОтговорИзтриване
  8. Очень красиво! Прелесть!

    ОтговорИзтриване
  9. Браво, Руси! Много добре си се справила!
    Ще се наканя и аз някой ден с една къщичка като твоите:)) толкова планове направих, а все време не достига ....Но на теб - Браво!

    ОтговорИзтриване