сряда, 20 юли 2011 г.

Две нови чанти

Вкъщи имам много чанти,но ми се искаше да си направя нещо новичко...
Бялата чантичка е от лен,искаше ми се да има нещо избродирано и след дълго чудене реших да е тази теменужка.Дръжките на чантата са изплетени на една кука,защото така ми е най-лесно и бързо...
Черната чантичка я  изплетох на една кука,преждата е 100% памук.Реших да украся и чехлите си с по-едно цвете,така повече си подхождат с чантата.

7 коментара:

  1. Руси, толкова е хубаво да направиш нещо и специално за себе си. Напълно те разбирам, защото и аз правя нещо дребничко за мен /бродерия/ и чувството е много приятно. А ти си се справила много добре. Въпреки, че теменужката е много нежна, моят фаворит са черната чанта и освежените чехли! Браво!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Руси, ленената чантичка е толкова нежна, с това лилаво цветенце и лилавата дръжка! А черната на 1 кука е станала суперска, така с бразилските ти чехли ;) супер се съчетава и цветенцата много оригинално и нежно стоят!!! Всичко е много красиво

    ОтговорИзтриване
  3. Мариета,много ти благодаря! И аз мисля,че черната чантичка ми се получи по-добре,бялата също си я харесвам,но се получи по-различна от това,което бях замислила.

    ОтговорИзтриване
  4. Наде,благодаря ти!Веднага позна бразилските чехли.Бялата чантичка също ще я нося с бразилски обувки-те са бели с лилави цветя.Ами въобще аз съм голям фен на бразилските обувки-обожавам ги.

    ОтговорИзтриване
  5. Руси, аз само като видях Илябела - това е архипелаг в щата Сау Пауло, там има плажове и е много красиво, само където не съм ходила, но като видях надписа веднага реших, че са бр сандали...а щом имаш и бели с лилави цветя, въобще страхотни комбинации си направила чанта-сандали!

    ОтговорИзтриване
  6. Руси! Я так рада, что у тебя сегодня новинки для нас. Это очень радует!
    Первая сумка, белая с вышитым цветком, конечно, более скромная, но она такая нежная!
    Вторая сумочка более изасканная, а в паре с обновленной обувью получается прекрасный ансамбль!
    Ты очень хорошо потрудилась, ведь это не простая работа. И теперь у тебя есть две новые сумки!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Любонька,радвам се че ти харесват моите чанти!
    Много време не бях показвала нови неща,но сега през лятото имам повече задължения и не ми остава много свободно време....а много ми се иска.
    Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване