понеделник, 12 септември 2011 г.

Зелено и червено....Коледно....

Наскоро си купих тези платове,мислех си да ги използвам чак за Коледа,но не се стърпях....и ето ги моите коледни вдъхновения.

7 коментара:

  1. Браво, Руси!!!! То никога не е рано за нищо, щом ти е дошло вдъхновение - действай!!! Куклата много нежничка се е получила и всичките дребосъци - дръвче, камбанки, сърчице видях също!!! Е така ще си подготвена отрано за празниците...а платовете наистина са страхотни!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря,Наде!!! Не знам дали съм ти казвала,но съм намерила нещо като склад за платове,останали са малки парчета,не са много скъпи и са страхотни.Като минавам от там,винаги се изкушавам и си купувам по някой плат....тогава идва и вдъхновението...

    ОтговорИзтриване
  3. Руси, този тип магазинчета са много "опасни". Но пък е хубаво да си набавяш по малко, че когато се наложи винаги имаш под ръка!

    ОтговорИзтриване
  4. Макар и през септември, при теб замириса на коледни сладки. Много красиви коледни съкровища си натворила. А за магазинчето, макар, че споделям мнението на Надето, че е малко "опасно" място, се радвам, че си го открила.

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ти Мариета!Надето много точно го е казала,че е "опасно" магазинчето, все гледам да го заобикалям,но понякога ме тегли като магнит....

    ОтговорИзтриване
  6. Руси! Какая куколка! А какие у нее красивые полосатые чулочки, прелесть. Интересная получилась тема - красно-зеленая и такая новогодняя.

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря,Любонька!!! Вече съм подготвена за Коледа!

    ОтговорИзтриване