сряда, 12 октомври 2011 г.

На кафе с Оскар

Запознайте се с Оскар и изпийте едно кафе  с него! Той е много чаровен,но ми изглежда малко мързеливичък...Висок е около 50 см. и е доста слабичък.Това ме затрудни при изработването му-много трудно беше обръщането на краката,ръцете и рогата.Блузката му е от филц,за първи път го използвам за дреха,но много ми хареса цвета.А името го измисли дъщеря ми(всички имена ги измисля тя)когато я попитах как ще се казва,тя каза Оскар,без изобщо да се замисля(от някакво филмче).

8 коментара:

  1. Руси! Какой он получился красавчик! И имя Оскар ему очень к лицу. Такой стильный, современный и кофе пить с ним одно удовольствие!

    ОтговорИзтриване
  2. Любонька,благодаря,че се отбиваш при мен,много ми е приятно!

    ОтговорИзтриване
  3. Руси, поздравления! Голям сладур е този Оскар, определено е изискал доста усилия по изработката.

    ОтговорИзтриване
  4. Руси мн. е хубав Оскар.Наистина крачката му са те измъчили.С този червен пуловер е мн. Коледен и с шала,а гащите са страшни.Който си има усещане за тези неща си личи определено.

    ОтговорИзтриване
  5. Руси, при теб е все по-коледно!! Оскар си е заслужавал усилията! Браво!

    ОтговорИзтриване
  6. Славина,Гери,Мариета,благодаря ви!!! Оскар си седи в моята кухня и гледа важно,важно...Вече пожелаха да го купят,ще ми е мъчно за него,иска ми се да си направя и за мен...

    ОтговорИзтриване
  7. Ха така сега.Айде мн. поръчки да имаш и вс. играчки да продадеш.Напълно те разбирам те творенията са си като сеца.Скъпи са си за тебе.

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря за пожеланията,Гери!!!

    ОтговорИзтриване