събота, 15 октомври 2011 г.

Лилаво....шалът е готов


Завърших лилавия шал,сега нямам търпение да си го понося.Мислех да се закопчава с копче,но в момента нямам подходящо,тогава се сетих за тази халкичка,която "облякох" като цвете...ако измисля нещо друго ще го сменя...

9 коментара:

  1. Руси, шалът е разкошен!!! Цветово, моделът всичко е толкова красиво! Лично на мен цветето страшно ми хареса, не го заменяй, освен ако намериш нещо, на което не може да устоиш, защото това цвете е супер оригинално и красив!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Наде,благодаря ти!!! На мен също много ми харесва цветето,но не споменах,че пръчицата с която се закопчава,всъшност е дървена за шишчета за барбекю,аз я боядисах и отрязах,от едната страна малко драска,не се сещам с какво да я загладя...та затова си мислех,че може нещо друго да измисля...

    ОтговорИзтриване
  3. Руси! Шарф чудо! И по цвету очень нравится и по модели. А уж цветок в виде такой застежки просто великолепен. В качестве закрепки можно посмотреть спицы из дерева или пластики, отпилить нужную часть. Спицы из пластика часто бывают цветными.

    ОтговорИзтриване
  4. Любонька,благодаря ти!!! Радвам се,че ти харесва моят шал! Ще намеря по-подходяща пръчица за закопчаването...

    ОтговорИзтриване
  5. Руси, шалът е невероятно красив! Нищо не променяй! Много ми харесва и със здраве да си го носиш!Браво!

    ОтговорИзтриване
  6. Мале че красив е станал.Русенце мн. е фешън и с лилавото,и с цветето и с плетката.Да си го носиш с кеф.Мн. ще си шик и с лилавите боти.

    ОтговорИзтриване
  7. Мариета,Гери,много Благодаря!!! Вчера си го поносих и му се радвам(естествено с лилавите боти)

    ОтговорИзтриване
  8. Руси, пръчицата за барбекю върши отлична работа!!! Пробвай с малко шкурка да я загладиш, за да не драска толкова, евентуално може да падне боята, но после мини втори път!!! Наистина е разкошен, ех!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Наде,благодаря ти! Ще опитам да загладя и ако трябва пак ще боядисам,то не е много.

    ОтговорИзтриване