понеделник, 24 октомври 2011 г.

Подвързия за тетрадка

Обещах да направя тази подвързия на дъщеря ми за днес,но когато бързам все нещо не е наред.Няколко пъти я заших накриво,после разшивах,изрязвах и накрая се получи ето това:

7 коментара:

  1. Браво, Руси, каквито и трудности да си срещнала - не си личи.Много ми харесва тази подвързия, много е свежа и е напълно в тон със сезона.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря,Славина!!!Дъщеря ми си я харесва,сега съм и обещала и още нещо,но когато стане.Вече не се ангажирам с точна дата,че обещаното си го търси като наследство:)))))

    ОтговорИзтриване
  3. Руси, оригинална е станала подвързията, бродерийката е много красива също!!! Много се смях за обещаното и наследството!!! Децата са нетърпеливи и за това така...но ти пък винаги успяваш!!! Браво на теб!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря,Наде!!! Това е истината-децата са много нетърпеливи,понякога е доста изнервящо,но накрая когато видя щастливите очички е много приятно!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Руси, много красива подвързия си направила!
    Изпитала съм това с нетърпението и много добре си решила да не се ангажираш с точна дата! Вярвам, че това няма да е първата и последната подвързия! Чудесно си се справила!

    ОтговорИзтриване
  6. Руси. Твоя обложка с белочкой очень гармонично смотрится. Браво!

    ОтговорИзтриване
  7. Много ви благодаря,Мариета,Любонька! Със сигурност няма да е последната подвързия,сега трябвало да направя за тетрадката за работа в клас,после и по математика и така....не върви само едната тетрадка да е такава, по думите на дъщеря ми:))))

    ОтговорИзтриване