понеделник, 31 октомври 2011 г.

Момиченце с коте

Така ме завладяха тези малки куклички,че не спирам да се опитвам да направя по-сполучлива.В кукличката няма нищо кой знае колко сложно,но очите доста ме затрудняват и по лошото е, че преди да нарисувам очите аз пробвам върху парче плат,там станаха много сполучливи....но след това върху готовата кукличка не се получиха добре,малко е кривогледа,вижте я вие:
Забравих да кажа за котенцето,изплетох го на една кука,не знам дали си личи,че е коте,трябваше да го снимам отблизо..

6 коментара:

  1. Руси, куклата е много чаровна - да, вижда се, че очичките са малко различни, но в крайна сметка хората не са симетрични в лицето! Според мен с много опити се постига перфектното куклено лице! Но знаеш ли, че бях виждала някъде очите да се пошиват, леко се рисуват с молив и после попълваш с конец и игла!!! На мен лично ми хареса куклата ти, особено на снмката, където е навела главица на една страна!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Очаровательное маленькое создание! А ТЫ ИМЕНА СВОИМ ДЕВОЧКАМ ДАЕШЬ?

    ОтговорИзтриване
  4. Любонька,моята дъщеря винаги измисля имената,но само на тези последните две куклички не сме измислили...благодаря ти!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Руси,на мен много ми харесват тези кукли и то заради очите, пък дори и криви. На тази така й отиват повече, а и както си е наклонила главата, баш са си за нея така. На мен пък ми хрумна, че може да си купиш от изчезващите моливи, очертаваш очите, а молива до 1-2 дни сам изчезва.

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване