сряда, 30 май 2012 г.

Днес реших,че е крайно време да ви покажа последните ми кукли.
Започвам с Крис.Той всъщност се казваше Андрю и беше с друг цвят коса,но след това го прекръстих и смених косата му с по-руса,по желание на новата му майка:)
Той е голям около 44 см.На снимката е малко тъжен,защото всеки ден вали и не можем да излезем и да го снимам на открито.Но ето вижте го:
Сега продължавам с голямата Червена шапчица.Тя е около 40 см.Има специална,истинска кошничка и вътре носи сладкиш за баба си.
Кой беше следващият? А да,ред е на зайчетата! Това са две малки куклички с качулки и заешки уши.Те са високи около 22 см.Наметалото съм изплела от много мек мохер,който разресах леко,за да стане пухкав.Те са толкова мекички,като истински зайчета!
И остана последната кукличка,която завърших вчера.Тя обожава цъфналите теменужки в къщи.

6 коментара:

  1. Руси, наистина се чувствам като в един малък вълшебен свят!!! Всичките кукли са толкова, толкова красиви, перфектно направени, дрешките, всички малки детайли!!!! Майстор си, пак да кажа!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти,Наде!
      Радвам се,че ти харесват куклите ми и носят положителни емоции!Благодаря за похвалите!!!

      Изтриване
  2. Както винаги тук е пълно със сладурковци!Браво, Руси!И зайченцата и Червената шапчица и Крис са страхотни!

    ОтговорИзтриване
  3. Руси! Так здорово, что ты продолжаешь шить этих милых кукол. И всякий раз получается самая красивая кукла. Они все такие разные при всей своей схожести.

    ОтговорИзтриване