вторник, 18 септември 2012 г.

Тук съм:)))
Днес пак ще покажа всичко накуп....
Първо едно много сладко моделче на" Neo Craft".Сменила съм конците,панамата,започнах го спонтанно с каквото имах под ръка...и кукличката ,вдъхновена от него:)
А това е едно малко сладурче,което направих за подарък за един страхотен човек.Кукличката чака няколко месеца докато я изпратя....но вече е в Бразилия:)
Едно зайче,което направих за разнообразие между куклите:)
А това са едни съвсем малки куклички,които също много си обичам:)


Едно семейство,също миниатюрно:)

И накрая една 12 сантиметрова кукличка със заешки костюм:)
За сега са това:)

10 коментара:

  1. Руси,твоите куклички са най-сладките,които съм виждала.Има нещо необикновено в тях,сякаш те привличат да ги докоснеш.Наистина!Виждала съм и други подобни,харесаха ми,но нямах това чувство,което предизвикват твоите.Невероятни са.И....как успяваш да ги направиш толкова мънички,питам се как правиш и нослетата им такива....чипички...сладички:)Целувки от мен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Галя,много ти благодаря!!!!Този тип кукли са много истински и някак магнетични...Аз съм толкова запленена от тях....понякога наистина се чувствам пренаситена от кукли и се захващам с нещо друго,но още не съм го довършила и в главата ми има нова кукла,която трябва да започна веднага...
      Сега разглеждах твоят блог,има невероятно красиви неща!!!!Поздравления!!!!
      За съжаление не можах да оставя коментар,защото когато въведа кода,който ми излиза, винаги показва,че е грешен....в другите блогове,не се налага да пиша код...нямам представа в моя блог пишете ли кодове...

      Изтриване
    2. Да,има кодове,наи вероятно пренебрегваш иконката ,която е пред или след буквите.Иконката обикновено има цифри.Въвеждат се и те.Благодаря ти, Руси!

      Изтриване
  2. Руси, всичките ти кукли са уникални и перфектно изработени!!! Коя от коя по-сладка, а гобленчето с таки кукла толкова ми харесаха, супер оригинално се е получило! Зайчето е невероятно. Всичко перфектно и невероятно красиво!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наде,много ти благодаря за милите думи!!!!!!
      И аз гобленчето много си го харесвам...надявам се ушия и някое друго моделче от тази серия...

      Изтриване
  3. Руси, толкова сладурчета си натворила! И макар, че всичките са страхотни, първо ме привлече кукличката и гобленчето на "Neo Craft". Много ми хареса кукличката, точно като момиченцето от бродерията!!!!Браво!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря,Мариета!!!
      Моделчетата на "Neo Craft" са ми любими!

      Изтриване
  4. Да, на улице похолодало и твои куклы оделись в теплые наряды.
    А у других кукол прибавление в семье. Ты выдумщица!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти,Любонька!!!
      Вече е есен и на кулите им е студено:)

      Изтриване